Siyaset

Harun Yıldızlı: “Yerel seçimde başarıyı elde edeceğiz”

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı Derince İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Yerel seçimde mutlaka başarıyı elde edeceğiz.” dedi

13 Ağustos 2023 Saat: 19:23
Harun Yıldızlı: “Yerel seçimde başarıyı elde edeceğiz”
Harun Yıldızlı: “Yerel seçimde başarıyı elde edeceğiz”

YEREL SEÇİMDE BAŞARIYI ELDE EDECEĞİZ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı konuşmasında şunları söyledi: “Kazanmak için çıktığımız seçimde vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı hepinizi kutluyorum. Emeklerinize layık olacağımızdan şüpheniz olmasın. Hepimiz yerel seçimlere odaklamalıyız. Yerel seçimde mutlaka başarıyı elde edeceğiz. Derince’deki patlamanın takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum. İki aydır gelinen noktada mazot neredeyse 40 TL’ye dayandı. Bu durumu kapatmak için televizyonlarda CHP’den bahsedecekler. Toplu taşımayı kullanan vatandaş da mutsuz, toplu taşıma hizmeti veren esnaf da mutsuz. Mutlu şehir Kocaeli’yi gören var mı?

HASTANEYİ YENİDEN KAZANDIRMALIYIZ

Annelerimiz, babalarımız şehir hastanesine gitmekte zorlanıyor. Derince’nin en büyük problemlerinden biri Derince Eğitim Araştırma Hastanesi. Sözde eğitim araştırma hastanesi olan hastanenin tüm fonksiyonları Şehir Hastanesine gitmiş. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Derince Eğitim Araştırma Hastanesini Derincelilere yeniden kazandırmamız gerekiyor. İstanbul Depremi olduğunda en çok etkilenecek kent Kocaeli’dir. Bununla ilgili önlemlerin bir an önce alınması gerekiyor. İki tane çok kıymetli aday var. İkisi de bu işi layıkıyla yapar. İkisine de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız