Siyaset

İsmail Aynacı: Koltuk Hayalim Yok, Gölcük Sevdam Var!

31 Mart seçimleri hızla yaklaşırken, İYİ Parti'nin Gölcük Belediye Başkan adayı İsmail Aynacı, koltuk hayalinin değil Gölcük’e sevdalı olduğunu söyledi

15 Şubat 2024 Saat: 18:20
İsmail Aynacı: Koltuk Hayalim Yok, Gölcük Sevdam Var!
İsmail Aynacı: Koltuk Hayalim Yok, Gölcük Sevdam Var!

Gölcüklü vatandaşlarla sıcak temasta bulunduğunu ve belediye başkanı olduğunda ilçenin sorunlarını çözeceğini belirten Aynacı, yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini gazetemiz editörlerinden Funda Kolutek’e anlattı. İşte İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı’nın röportajı:

YANLIŞI BABAM YAPSA…

Ben siyasette şeffaflıktan yanayım. Yanlışı babam da yapsa doğru bildiğimden geri adım atmam. Geçtiğimiz seçimlerde milletimiz bize muhalefet yapma yetkisini verdi. Ben de bu görevi en doğru biçimde yerine getirdiğime inanıyorum. Şimdi ise halkımıza, “Verdiğiniz muhalefet görevini yaptım, yeni hizmetler için belediye başkanlığına talibim” diyorum.

HALKIMIZIN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİYORUM

Gölcük halkının neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Mevcut yönetimin nerelerde hatalar yaptığını tek tek tespit ettim. Muhalefet ederken yaptığımız itirazlarda bizi dinlemediler. Tam da bu nedenle yönetime geçerek, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetlere ulaşmalarını sağlayacağız. Kendime ve ekibime inancım tam. Çalışmalarımız son sürat devam ederken, derdimiz ve projelerimizi iyi anlatma gayreti içerisindeyiz.

KOLTUK SEVDAM YOK

Şahsi bir derdim ve koltuk hayalim yok, Gölcük sevdam var. Memleketimizin geleceğini inşa etmek istiyoruz. Kundakta süt içen bebekten, emekli maaşıyla kıt kanaat geçinen çınarlarımıza kadar her yaştan insana hizmet etmek istiyoruz.

GÖLCÜK’TE 7 ADAY VAR

Bu seçimler için konuşmak gerekirse, 2019 yerel seçimleri gibi olmayacak. Ben bu seçimin daha çok 1994 yılında yaşanan çok partili döneme benzeyeceğine inanıyorum. Şu an resmi olarak; AK Parti, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve bağımsız bir aday olmak üzere 7 aday seçimlere katılacak. HÜDA PAR’ın da bir aday çıkaracağı belirtiliyor. 31 Mart’a kadar çok çalışacağız, halkımıza derdimizi ve yapacaklarımızı anlatacağız.

GÖLCÜK’ÜN İSMAİL’İ

Adaylarımızın nereli olduğu değil, neresi için çalışacağı önemlidir. Herkesin bir siyasi görüşü var ancak hemşericilik yapmadan herkesin başkanı olmak lazım. Bu kente kimin ne kadar faydası olacağını iyi tartmak gerekiyor. Ben Gölcük’te “Bizim İsmail” olmak istiyorum. Bir söz vardır; “Savaşı, düşmanına benzediğin zaman kaybedersin.” Bizim amacımız iktidardayken eleştirdiğimiz mevcut siyasi yöneticilere benzememektir ve ben bu sözü halkımıza veriyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız