koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Teknoloji

KARTEPE’DE YENİ SPOR KOMPLEKSİ İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’ye yeni tesisler ve yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Maşukiye Spor Kompleksi yapımı için 26 Ekim 2022 tarihinde ihale yapılacak.

7 Ekim 2022 Saat: 10:38
KARTEPE’DE YENİ SPOR KOMPLEKSİ İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR
KARTEPE’DE YENİ SPOR KOMPLEKSİ İÇİN İHALEYE ÇIKIYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sporun başkenti Kartepe’de  sporun gelişmesi, gençlere daha kaliteli tesisler sunmak ve başarılı sporcuların sayısını arttırmak için yeni proje ve yatırımları hayata geçiriyor. Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Maşukiye Spor Kompleksi için start veriliyor.

 

ÇOK AMAÇLI MAŞUKİYE SPOR KOMPLEKSİ

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Maşukiye Spor Kompleksi toplam 1350 metre kareden oluşuyor. Tesis içerisinde basketbol ve voleybol sahası, tribün, çalışma ofisleri, teknik oda, hakem odaları, soyunma odaları yer alacak. Tesisin yapımı, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının tamamlanması ile 7 bin metre kare alan Kartepelilerin hizmetine sunulacak. 

 

 

Kartepe Belediyesi Encümen Salonu’nda 26 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak olan ihale ile Maşukiye Spor Salonu’nun yapım aşaması için ilk adım atılıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız