Spor

Kartepe'de bir dönem sona eriyor

Amatör Süper Lig’de yer alan Kartepe ekibi son iki sezon iddialı kadrolar kurmasına rağmen Play-Off hedefini yakalayamadı, Suadiyespor Kulübü Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu görevi bırakacağını duyurdu

30 Ocak 2024 Saat: 21:37
Kartepede bir dönem sona eriyor
Kartepe'de bir dönem sona eriyor

Suadiyespor bu sezon ligin son maçları öncesi Play-Off hedefini gerçekleştirememesi sonrası Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu istifa etme kararı aldı. Suadiyespor Kulüp Başkanlığı görevini, ilk kongreye kadar başkanvekili olan Nuri Başaran üstlenecek. Sandıkçıoğlu   belediye meclis adayı olmayı düşünüyor.

VEDA YEMEĞİ VERECEK

Serbübent Dursun Sandıkcıoğlu yarın akşam   Kartepe Antik Köfte’de bir veda yemeği verecek. Yemekte Sandıkçıoğlu görevini Nuri Başaran’a devredecek. Yönetim kurulu üyeleri de yemeğe katılacak.

SANDIKÇIOĞLU, "SEVDAM SUADİYESPOR BAYRAĞI HER DAİM DALGALANACAK"

Serbübent Dursun Sandıkçıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Her daim içerisinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğum Çocuk yaşlarda tribünlerinde gırtlak patlatıp, omuz omuza destek verdiğim Yönetim kurulu ve kulüp başkanlığı nasip olan Sevdam Suadiyespor bayrağı her daim dalgalanacak. Bu bir veda değil bayrak değişimi. Konuyla ilgili geniş açıklama yarın yapacağım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız