Teknoloji

Kısa rüzgardı

Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, kent gündemine ait açıklamalarda bulundu. Eryarsoy, ‘’Biz sahaya çıkmadan önce yaptıkları havaydı’’ şeklinde konuştu.

4 Mart 2019 Saat: 12:43
Kısa rüzgardı
Kısa rüzgardı

Feyza Bilge Sertel

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesinde kent gündemine ve çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ‘’Seçime 26 gün kaldı, 3-4 ay öncesinde başlayan çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Önce gönülleri sonra sandıkta kazanmak için çalışıyoruz. Herkesin gözlerinde gördüğümüz ışıltı bizleri mutlu ediyor. Kimle konuşsak durmak yok yola devam diyorlar. Gördüğümüz kadarıyla biz bundan önce ilçelerimizde güzel işler yapmışız, gönüllere girmişiz’’ şeklinde konuştu.

10 MART’A KADAR

Eryarsoy, Seçim beyannameleri hakkında ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin beyannamesini açıkladıktan sonra, ilçemizde de açıklamaya başladık 10 Mart’a kadar tüm ilçelerimizin beyannamelerini açıklamış olacağız. Bizim amacımız şehre hizmet etmek, insanların beklentilerine sahip çıkmak. Tarlada izi olmayanın harmanda izi olmaz. Kısacası 15 yıldır bu şehirde bıraktığımız izimiz belli’’ dedi.

NASIL YÖNETECEKLER

‘’Muhalefet partilerin projelerini duydunuz mu? Daha talip olduğu belediyelere projelerini açıklayamayanlar nasıl yönetecek?’’ diyen Eryarsoy,  ‘’Yaparsak biz yaparız, yaparsak sadece Ak Parti yapar, diğerleri bakar. Ne yaparlarsa yapsınlar 31 Mart akşamı Kocaeli’de kazanan Ak Parti olacak’’ şeklinde ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCAELİ’YE GELİYOR

Eryarsoy, konuşmasının devamında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çarşamba günü saat 12.00’da önce il başkanlığına gelerek ardından kentte birçok ziyarette bulunarak vatandaşlarla, esnaflarla bir araya geleceğini belirtti.

TECRÜBELİ BİR PARTİYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’ye gelmesi hakkında açıklamada bulunan Eryarsoy, ‘’Cumhurbaşkanımızın net bir tarihi henüz bize de verilmedi. Biz birçok kez Cumhurbaşkanımızı ilimizde miting olarak ağırladık. Tecrübeli bir partiyiz tarih belirlendikten sonra çokta güzel bir şekilde hazırlıklarımızı yapıp ağırlayacağız’’ ifadelerini kullandı.

BİZ SAHAYA ÇIKMADAN ÖNCE

Artık sahalarda olduğunu dile getiren Eryarsoy, ‘’Birkaç ilçede muhalefetin adayları bizden önce sahaya çıkmışlardı, biz sahaya çıkmadan önce yaşadıkları bir havaydı, kısa biz rüzgar yaptılar artık biz sahaya çıktık o hava dağıldı. Yaptığımız çalışmalarda gördüğümüz hava, aldığımız enerji çok güzel. 31 Mart’ta Kocaeli kazanacak’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız