Teknoloji

Meclise girmek istiyorlar

MHP İzmit’te meclis üyeliğine başvuru hareketi yaşandı. Kocaeli Barosuna kayıtlı iki kardeş avukat Menan Orhun Hekimci ve Recep Hekimci İzmit Belediye Meclis üyeliği için resmi başvuruda bulundu.

29 Kasım 2018 Saat: 12:35
Meclise girmek istiyorlar
Meclise girmek istiyorlar

MHP’de yerel seçimler için 10 ilçede belediye başkan adayları belirlenmiş, seçim çalışmalarına başlanmıştı. Partide şu sıralar ise meclis üyeliğine başvuru hareketi yaşanıyor. Kocaeli Barosuna kayıtlı kardeş avukatlar Menan Orhun Hekimci ile Recep Hekimci, İzmit Belediye meclisi için resmi başvuruda bulundu.
SAMİMİ DAVA İNSANLARI
Hekimci kardeşlerden meclis üyeliği başvuru formlarını teslim alan İzmit Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Birbirinden kıymetli ehliyet, liyakat ve sadakat sahibi kariyerinin zirvesinde insanlar partimizde meclis üyesi aday adayı olmak için başvurmuş durumda. Bu samimi dava adamları MHP’yi tarihindeki en parlak dönemlerine taşımaya başladı. Partimizdeki yükseliş bizi seven sevmeyen tüm anketörler tarafından artık açıkça söyleniyor. Oylarımızdaki artış 15 Temmuz’dan sonra halkımızın gönlünde yer alışımızla doğru orantılıdır” dedi.

Avukat Recep Hekimci kimdir?
1984 yılında İzmit’te doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Sakarya’da tamamlamıştır. 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden, 2016 yılında  Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2012 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu Sertifika programını tamamlamıştır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans çalışmasına devam etmektedir. 2009-2018 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Kocaeli Grup Başkanlığı’nda Vergi Müfettişi olarak görev yapmıştır. Bu görevinden 2018 yılı Mayıs ayında kendi isteğiyle ayrılmış olup halen İzmit ilçesinde avukatlık yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Avukat Mennan Orhun Hekimci kimdir?
1989 yılında Kocaali’de doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Sakarya’da tamamlamıştır. 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir. 2013 yılından bu yana İzmit ilçesinde avukatlık yapmaktadır. Evlidir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız