Siyaset

Memleket Partisi'nin Kocaeli adayları belli oldu

Memleket Partisi Kocaeli Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Muharrem İnce tarafından açıklandı

13 Şubat 2024 Saat: 21:49
Memleket Partisinin Kocaeli adayları belli oldu
Memleket Partisi'nin Kocaeli adayları belli oldu

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Karasağız

MESLEĞİ: Pilot, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi, Uçak Teknikeri, İş Güvenliği Uzmanı KISA ÖZGEÇMİŞİ: İlk ve orta eğitimlerini Çayırova’da Lise eğitimini Erzincan ve Kandıra’da tamamladı. 2014 yılnda Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümünden, 2016 yılında Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programından, 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Uçak Teknolojisi Bölümünden, 2018 yılında Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümünden, 2019 yılında Okan Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden, 2020 yılında Atatürk Üniversitesi Adalet Bölümünden, 2023 yılında Atılım Üniversitesi Pilotaj Bölümünden mezun olmuştur. 2014 yılında özel bir şirkette mühendis olarak profesyonel iş hayatına atılan KARASAĞIZ, 2015 yılında kurucu ortağı olduğu HUK YAPI EĞİTİM DANIŞMANLIK firmasının genel müdürü olarak, 2018 yılında kurduğu ALTIN ORAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇEVRE EĞİTİM DANIŞMANLIK MÜH. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.’nin yönetim kurulu başkanı olarak, bünyesinde çeşitli branşlarda mühendis, doktor, hemşire, iş güvenliği uzmanı kadrosuyla ülkemizin birçok bölgesinde çeşitli projelere mühendislik ve danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca 2023 Genel Seçimlerinde Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayı olan KARASAĞIZ şuanda Partimiz Çayırova İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.

İzmit Belediye Başkan Adayı Timur Duman

MESLEĞİ: Emekli (Kamu), Emlak Broker KISA ÖZGEÇMİŞİ: Eğitim dönemini Ankara, İstanbul ve Kocaeli de tamamladı, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, Emlak ve Emlak Yönetimi, Konaklama İşletmeciliği bölümlerini tamamladı, 1986 yılından itibaren Kocaeli'de ikamet etmektedir. Memleket Partisi Kocaeli İl Baskanı olan Duman evli ve 1 çocuk babasıdır.

Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali

MESLEĞİ: Emekli Astsubay, Turizm Araştırmacısı KISA ÖZGEÇMİŞİ: İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 1992 yılında başladığı Deniz Astsubaylığından 2019 yılında emekli olarak ayrıldı. 2023 yılında Genel Seçimlerinde Memleket Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı olmuştur. 2010 yılından itibaren Gölcük’te ikamet etmektedir. Halen siyaset bilimi alanında doktora eğitimine devam eden Bali evli ve 2 çocuk babasıdır.

Derince Belediye Başkan Adayı Yaşar Aka

MESLEĞİ: Emekli Öğretmen KISA ÖZGEÇMİŞİ: İlk, orta, lise eğitimlerini Derince ve İzmit’te tamamladı. 1991 yılnda İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun olmasının ardından, 1994-1996 yılları arasın da Ankara Nallıhan ilçesinde Coğrafya Öğretmenliği, 1996-2002 yılları arasında Karabük Yenice ilçesinde okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2002-2020 Yılları arasında Kocaeli’nde öğretmenlik ve idarecilik yaparak 2020 yılında emekli oldu. 1973 yılından beri ailesi ile birlikte aday adayı olduğu Derince’de ikamet etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Gebze Belediye Başkan Adayı Musa Ertürk

MESLEĞİ: İş İnsanı KISA ÖZGEÇMİŞİ: 10 yıl Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolu Başkanlığı yaptı. Halen ADD Gebze disiplin kurulu üyesidir. 8 yıldır Gebze’de mobilya ve şarküteri sektörlerinde ticaret yapmaktadır. 10 yaşından beri Gebze’de ikamet etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız