Siyaset

MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nın kongresinde geçen aylarda ilçe başkanlığı görevine atanan Doğan Bekiroğlu, seçildi

26 Ağustos 2023 Saat: 20:11
MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu oldu
MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu oldu

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleşen 14'üncü olağan kongrede MHP İl yöneticisi Enes Emengen divana başkanlık etti. 400 üyenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede ilçe başkanlığı için tek aday, ataması geçen aylarda yapılan mevcut ilçe başkan Doğan Bekiroğlu oldu. MHP İl yönetiminden pek çok ismin katıldığı kongreye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya kongreye katıldı.

SIRA YEREL SEÇİMDE

Seçilmiş ilçe başkanı olan Doğan Bekiroğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Bugün kongremizi yapıyoruz. Göreve atandığım günden bugüne kadar çalıştık, bu süre zarfında genel seçimleri geçirdik. Seçimden zaferle çıktık. Şimdi sıra yerel seçimlerde, buradan da zaferle çıkacağız. Cumhurbaşkanımız ve liderim Devlet Bahçeli arasındaki uyumu burada da aynen yansıtacağız. Yerel seçimi kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve kazanacağız diyor, 'Ne mutlu Türk' üm' sözüyle sözlerime son veriyorum” dedi.

YEREL SEÇİMDE BİZ KAZANACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise kongrede, “Bugün Cumhur İttifakı olarak bir yol yürüyoruz. Liderler öncülüğündeki bu birliktelikte ülkemiz için çok önemli olan bir seçimden galibiyetle çıktık. Bu seçim sonrası sıra yerel seçimde. Ben buradan söylüyorum, biz kazanacağız. İktidarda Cumhur İttifakı varsa seçime 2 ya da 3-0 önde başlıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar da var. Biz çok güzel hizmetleri ilçemize kazandırdık, bu çalışmalar Cumhur İttifakı'nın eseridir. Allah'ın izniyle kentimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Bugün tek adaylı bir kongredeyiz, evet demokrasi çok güzel ama en güzel kongreler de tek adaylı olanlardır, çünkü tek adaylı kongre demek oluyor ki bir isim üzerinde uzlaşma sağlanmış." dedi. 

YÖNETİM KURULU

Doğan Bekiroğlu, Cevat Kara, Ahmet Kıran, Mehmet Göker, Metin Çavuşoğlu, Şeref Öztürk, Taner Yavuz, Mustafa Yıldırım, Süleyman Yıldırım, Zeynel Abidin Akyürek, Şükrü Perktaş, Coşkun Atalay, Özmen Bedel, Gazi Çerdik, Yaşar Yıldırım, Cengiz Karagöz, Ahmet Erdemiş, Ercan Yakışan, Soner Özbay

İL DELEGELERİ

Doğan Bekiroğlu, Ömer Doğan, Ali Kaşkaş, Cihad Okyay, Ahmet Erdemiş, Taner Yavuz, Coşkun Atalay, Süleyman Yıldırım, Ahmet Kıran, Yaşar Yıldırım, Özmen Bedel, Şükrü Perktaş, Gazi Çerdik, Yusuf Sanamer, Metin Çavuşoğlu, Şeref Öztürk, Nejmi Çınar, Yusuf Kılıç, Alpaslan Tanış, Serpil Efe, Halil İbrahim Ayvaz, Mustafa Yıldırım, Resul Perktaş, Erdinç Bekiroğlu, Yunus Kandal, Murat Keleş, Atilla Yaşar, İlhan Kansoy, Mehmet Şerif Yaşar, Vedat Yayla, Cengiz Karagöz, Atabey Yalçıntaş, Muzaffer Sayıcı, Ercan Yakışan, Yusuf Ziya Ünsal, Ahmet Mercan, Yağız Öztürk Günen, Mehmet Gümüş, Ali İncesu, Sezer Tarık Bekiroğlu, Kenan Demir, Ahmet Topuz, Volkan Özmen, Kadir Işık, Azmi Cihat Hatipoğlu, Mehmet Göker, Soner Özbay, Mustafa Bozkurt, Mehmet Pehlivan, Mehmet Ali Boztaş, Mehmet Işık, Cevat Kara, Yasin Ekinci.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız