koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Siyaset

MHP'den bir istifa daha. Bu kez Kartepe

MHP Kartepe İlçe Yöneticisi Murat Balta, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

1 Ocak 2023 Saat: 17:44
MHPden bir istifa daha. Bu kez Kartepe
MHP'den bir istifa daha. Bu kez Kartepe

Milletvekilliği için istifa sürecinde İl Başkanı Yunus Emre Kurt'un ardından bir istifa daha geldi. MHP Kartepe İlçe Yöneticisi Murat Balta, ilçe binasında yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. 2023 genel seçmlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Balta, ilçe binasında yaptığı açıklamalarında şunları söyledi:

MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYIM

"Bir yılı aşkın süredir Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Yönetiminde büyük bir onurla yürüttüğüm Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek öncelikle il ve ilçe yöneticilerimin bu yolda beni yalnız bırakmayan ailemin de desteğini alarak bugün milletvekilliği adaylığımı açıklıyorum.

ZOR BİR VAZİFEYE ADAY OLDUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM

Türklük ve Türkiye sevdalısı dürüst insanların bir arada olduğu milliyetçi hareket partisi Milletvekilliği aday adaylığım ile ben de taşın altına elimi koyuyorum. Zor bir vazifeye aday olduğumun bilincindeyim.

RABBİM UTANDIRMASIN

Zaman bir olma birlikte olma zamanıdır. Mazlumun yanında yunus zalimin karşısında Yavuz olan bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin çıktığı bu kutlu yolda yanında yol arkadaşı olmak benim için bir şereftir. Milletimizin ve devletimizin bekası huzuru için çıktığımız bu kutlu vazifede Rabbim beni ve bizleri utandırmasın."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız