Siyaset

Orhan Bozkurt: Hiç seçim kaybetmedim

Deva Partisi, 2024 yerel seçimler için Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısını yeni binasında kalabalık katılımla gerçekleştirdi

8 Şubat 2024 Saat: 15:46
Orhan Bozkurt: Hiç seçim kaybetmedim
Orhan Bozkurt: Hiç seçim kaybetmedim

Deva Partisi’nin Tütünçiftlik’te yer alan teşkilat binası değiştirilerek, Yarımca Hacı Osman Mahallesi Hızır Reis Caddesi, Numara 274’te ki yeni adresine taşındı. Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra ilk faaliyet Körfez Belediye Başkan adayı Orhan Bozkurt’un tanıtımıyla gerçekleşti. Toplantıya, İl Başkanı Zeynep Sudan, Körfez İlçe Başkanı Hatip Torgay, ilçe başkanları, Körfez İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı. Kalabalık katılım ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hatip Torgay yaptı. Torgay konuşmasında, “Deva Partisi yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı almıştır. Körfez’de de ilçenin tanınan, sevilen ve kendi özgül ağırlığı ile de önemli bir yeri olan Orhan Bozkurt ile seçimlere gireceğiz. 31 Mart’ta, Orhan Bozkurt ile Körfez’e baharı getireceğiz” dedi.

KENDİ İMKANLARIMIZLA SEÇİME GİRİYORUZ

Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan ‘da konuşmasında iddialı olduklarını dile getirerek, “Körfez halkı belediyenin ve bütçesinin daha iyi yönetilmesini istiyorsa bize destek versinler. Deva Partisi seçimlere kendi imnkanları ile maddi destek almadan girmektedir. Bu nedenle partiye gönül veren ve maddi, manevi destekleyen yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. İlk defa bir siyasi parti belediyecilik anlamında etiklik anlaşması imzaladı. Belediye Başkan adaylarımızda bu sözleşmeye imza attıktan sonra aday oldular. Biz de kazandığımız belediyeleri Sayın genel Başkanımız gibi dürüstçe yöneteceğiz. Belediye başkanlarımız belediyeleri şeffaf ve adil şekilde yönetecektir” dedi.

HİÇ SEÇİM KAYBETMEDİM

Deva Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Orhan Bozkurt, halkın karar vermesi için muhalefete ihtiyacı kalmadığını belirterek, “İnsanlar sokağa çıkıyor, markete gidiyor, alış veriş yaparken zorlanan halkı görüyor. Ben markette aldığı iki marulun parasını ödeyemeyip, birini bırakan vatandaşı gördüm. 40 yıldır bu ilçede yaşıyorum, evim, iş yerim burada, çocuklarımın doğum yeri Yarımca olarak kayıtlı ve bu kentte Belediye Başkanlığına adayım. Ben Körfez’i seviyorum, adaylığım açıklandıktan sonra Körfez’in de beni sevdiğini anladım. 31 Mart’ta sonuç ne olursa olsun Körfez’e hizmete devam edeceğim. Bu ilçede 2 genel, 2 yerel seçimde yönetici oldum, tecrübeliyim ve bu kentin daha yaşanılır hale gelmesi için adaylığımı kamuoyuna açıklıyorum. Şimdi sıra bende, Körfez’e ve halkıma borcumu ödeme zamanı geldi. Yandaşa, haksızlığa, adaletsizliğe dur deyip, eşit paylaşımla hizmet yapacağız. Körfez’de kimse meydanı boş sanmasın, meydan doldu. Girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim, İnşallah bunu da kazanıp, 2004 seçimlerinin rövanşını alacağız. Sahada çok farklı bir seçim çalışması yaşanacak, bizi izlemeye devam edin” dedi. Orhan Bozkurt, kendisine desteğe gelen eşi başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız