Siyaset

Partiler değil, adaylar yarışsın

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, ilçede muhtarlara yaptığı ziyarette, “Partilerden ziyade adaylar yarışmalı ve iş ehil olana verilmelidir” dedi.

13 Ocak 2019 Saat: 22:18
Partiler değil, adaylar yarışsın
Partiler değil, adaylar yarışsın

STK VE MUHTARLARLA İSTİŞARE EDECEĞİZ

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu, Aydınkent Mahallle Muhtarı Orhan Açıkgöz, Barbaros Mahalle Muhtarı Nurettin Yılmaz ve Döngel Mahalle Muhtarı Uğur Baydar'ı ziyaret etti, Zafer Mutlu’nun ziyaretiyle mahallelerindeki bazı sorunları dile getiren muhtarlar, yetkilerinin de genişletilmesi gerektiğini ifade etti. Kendisine görev verildiği takdirde mahalle muhtarları ve STK’larla sürekli irtibat halinde olacağını belirten Mutlu, “Bugün hizmetleri tabana yaymak lazım. Bizim mahallelerimizde sorunları olan ve bunu ifade etmekte güçlük çeken yüzlerce vatandaşımız var. Bu kardeşlerimizle irtibata geçebilmenin yolu muhtar ve STK’larla istişaredir. İnşallah göreve geldiğimizde önceleyeceğimiz hususlardan biri de bu olacaktır.” dedi.

İSRAF ÖNLENMELİ, KAYNAKLAR HALKIN İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANILMALI

“Belediye tek kişinin inisiyatifinde olmamalı” diyen Mutlu, belediyenin liyakatli kadrolarla donatıldıktan sonra kararların ortak akılla alınması gerektiğinin de altını çizdi. İsraf ve lüks yaşantının karşısında olduklarını belirten Mutlu, “Bugün asli ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımız varken kaynaklar çarçur edilmemeli. Doğrudan halkın ihtiyaçları için kullanılmalıdır. İsrafa dur denmediği sürece halkın sorunlarına çözüm üretilemez.” dedi.

MUHTAR YILMAZ: “SİYASET ANLAYIŞINIZI TAKDİR EDİYORUM”

Zafer Mutlu’nun ifadeleri karşısında takdirini belirten Barboros Mahallesi Muhtarı Nurettin Yılmaz, “Oturduğunuzdan beri kişileri eleştirmeden yaptığınız muhalefetten fazlasıyla memnun kaldım. Bu siyaset anlayışınızı takdir ediyorum. İnşallah beraber çalışma imkanımız olur.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız