koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Pişmaniye Ve Su İkram Edildi

Kocaeli’de öğrenim görmeye hak kazanmış olan üniversite öğrencilerine yönelik “Mutlu Şehir Kocaeli’ye Hoş geldin” karşılama programı düzenledi.

21 Eylül 2019 Saat: 14:08
Pişmaniye Ve Su İkram Edildi
Pişmaniye Ve Su İkram Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2019/2020 yılı Yüksek Öğretim Sınavı sonucunda Kocaeli’de öğrenim görmeye hak kazanmış olan öğrencilere yönelik “Mutlu Şehir Kocaeli’ye Hoş geldin” karşılama programı düzenledi. Proje kapsamında üniversite öğrencileri Kocaeli Şehirlerarası terminalinde karşılandı.

 

KILAVUZ GENÇLİK PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Projeyle beraber Kocaeli’ye yeni gelen öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli’nin üniversite ayağı Akademi Üniversite hakkında bilgi verildi.  Özelikle yapım aşaması devam eden üniversite gençlik merkezinin yapacağı faaliyetleri hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

 

PİŞMANİYE VE SU İKRAM EDİLDİ

Proje kapsamında kentimize ilk kez gelen öğrencilere Kocaeli’nin meşhur tatlısı Pişmaniye ve su ikram edildi. Öğrenciler gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

ÖĞRENCİLERE KONAKLANACAĞI YERLERE KADAR EŞLİK EDİLDİ

“Mutlu Şehir Kocaeli’ye Hoş geldin” projesi kapsamında üniversite eğitimleri için Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler terminalde karşılandı. Kısa tanışma evresinden sonra öğrenciler konaklayacağı yerlere Büyükşehir hizmet araçları bırakıldı. Durumdan oldukça memnun olduklarını söyleyen öğrenciler ve velileri Büyükşehir’in nezaketinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız