Siyaset

Saadet Partisi gizemli adayını açıkladı

Saadet Partisi, Körfez Belediye Başkan adayı olarak Makine Mühendisi Erkan Küçükemirler'i belirledi

8 Şubat 2024 Saat: 15:49
Saadet Partisi gizemli adayını açıkladı
Saadet Partisi gizemli adayını açıkladı

Her seçim döneminde yaptığı seçim çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Saadet Partisi, yine çok dikkat çekici bir adaylık açıklamasında bulundu. Kamuoyu tarafından ‘Kim bu aday’ diye günlerdir konuşulan Saadet Partisi’nin adayı, kamuoyuna tanıtıldı. Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen aday tanıtım programına yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.  Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı olarak Makine Mühendisi Erkan Küçükemirler’i belirledi. Yapılan tanıtım programının açılış konuşmasını ilçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı gerçekleştirdi. Tahtalı, geçen seçimde de adaylarını 7 Şubat tarihinde açıkladıklarını belirtirken, Saadet Partisi’nin yerelde iktidar olacağını ve Körfez’in saadet iktidarına ihtiyacının olduğunu ifade etti. İl Başkanıda bir konuşma yaparak, bu aday tanıtım programı ile Körfez Belediyesi’ni almanın ilk çalışmasını başlattıklarını duyurdu.

Meşaleler ve sloganlar arasında Kürsüye gelen Körfez Belediye Başkan Adayı Erkan Küçükemirler, kendini tanıttıktan sonra, Saadet Partisi’nin bayrağını Körfez Belediyesi’ne dikeceklerini ifade etti.

ERKAN KÜÇÜKEMİRLER KİM?

1967 İzmit doğumlu Erkan Küçükemirler; ilk ve orta öğretimini İzmit’in köklü okullarında, lise eğitimini İzmit Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü’nde tamamlamıştır. Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği’nden 1989 yılında mezun olmuştur.

1990 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli üniversitelerinden olan University of Houston’da bir yıl süreyle dil eğitimi alan Küçükemirler, aynı üniversitenin müslüman öğrenciler derneğinde farklı ülkelere mensup insanlarla çalışmalara ve organizasyonlara katılmıştır, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

1989 yılından bugüne Makine Mühendisleri Odası üyesi olan Küçükemirler Esam Kocaeli kurucu üyesi olup, bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

İş hayatında Türkiye’nin önde gelen kimya sanayi şirketlerinden birinde bir süre bakım yöneticisi olarak çalışmıştır.

4.nesle ulaşan, pek çok sanayi kuruluşuyla iş birliği içerisinde,Tübitak ve özel sektör destekli millileştirme projelerinde rol alan Küçükemirler , aile sanayi işletmesinde 3. nesil olarak üst düzey yönetici pozisyonunda çalışmalarını sürdürmektedir.

İzmit’te doğan ve 3 nesildir İzmit’te yaşayan Küçükemirler, 20 senedir Körfez’de ikamet etmektedir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız