Siyaset

Şahin Talus, Bülent Sarı’ya cevap verdi: “Siz önce kendi içinizdeki sorunları çözün”

Sarı’nın Derince Belediyesine yönelik sözleri AK Partililerin tepkisini çekti. AK Parti İl başkanı Şahin Talus, Derince’nin günden güne modernleştiğine dikkat çekerek “CHP’liler önce kendi içlerindeki sorunları çözsün” dedi

13 Ağustos 2023 Saat: 19:26
Şahin Talus, Bülent Sarı’ya cevap verdi: “Siz önce kendi içinizdeki sorunları çözün”
Şahin Talus, Bülent Sarı’ya cevap verdi: “Siz önce kendi içinizdeki sorunları çözün”

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Kongresinde konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Belediyesine yüklendi. “Derince 20 yılda çok şeyini kaybetti. Derince Belediyesi bu haliyle Kocaeli’nin en kötü belediyesidir” açıklaması yapmasına AK Parti cenahında tepki büyük. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Sarı’ya sosyal medyadan cevap verdi. Talus “Siz önce kendi içinizdeki sorunları çözün” dedi.

“SÖZLERİ İNANDIRICI DEĞİL”

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, partisinin ilçe kongresinde talihsiz bir açıklamada bulunarak, Derince Belediyemizi karalamaya çalışmış.

Oysa aynı ilçede önce hakaret ve yolsuzluk, sonra taciz iddialarıyla gündeme gelen ilçe başkanlarını aylarca görevden alamadıklarını, partisi içinde krize dönüşen bu olayı çözemediklerini, küçücük parti binalarına dahi kilit vurulmasını engelleyemediklerini unutmuş olmalı.

Şimdi kendi içlerindeki en ufak sorunu bile çözemeyenlerin, Derince Belediyemiz hakkındaki sözleri ne kadar inandırıcı olabilir?

Çözüm önerileri ne kadar gerçeği yansıtabilir?

Elbette bu sözleri ne inandırıcı ne de gerçekçidir.

DERİNCEMİZ DAHA MODERN HALE GELİYOR

Derincemiz bugün spordan, turizme AK Belediyecilik anlayışla markalaşma sürecini devam ettirmekte, sahil ve limanlarından, kırsal bölgelerine kadar daha modern hale gelmektedir.

Milletimizle el ele, kol kola, gönül gönüle bu hizmet yolculuğumuz güçlenerek devam edecektir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız