Spor

Şampiyonluk geldi, 11 yıllık hasret bitti

1.Amatör Küme A Grubu’nda son haftaya averajla lider giren Kavaklıspor, şampiyonluk ipini göğüsledi ve 11 yıl aranın ardından Süper amatöre adını yazdırdı

5 Ocak 2024 Saat: 17:33
Şampiyonluk geldi, 11 yıllık hasret bitti
Şampiyonluk geldi, 11 yıllık hasret bitti

1.Küme A Grubu’nda son hafta çok büyük çekişmeye sahne oldu. Son haftaya averajla lider giren Kavaklıspor, deplasmanda Tütünçiftlikspor’u 4-0 yendi, mutlu sona ulaştı, 11 yıl sonra ismini yeniden Süper Lig’e yazdırdı.

İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ ÇIKIŞ YAKALADILAR

Daha önceki yıllarda ilimizi 3.Lig terfi maçlarında birçok kez temsil eden Kavaklıspor, son yıllarda amatör kümede alt liglerde yer alıyordu. En son 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Lig’de yer alan Kavaklıspor, bu sezon 1.Küme A Grubu’nda çok iddialı takımları geride bıraktı, eski başarılı günlerine dönme yolunda çok önemli bir adım attı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sezon ligin ikinci yarısındaki müthiş çıkışıyla grubunu birinci sırada tamamladı, Süper Amatör Lig’e yükseldi.

YAVUZSPOR YENİLİNCE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Yavuzspor, Cephanelik Stadı’nda Başaranspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu skorlar Kavaklıspor’u şampiyon yaptı. Yavuzspor’un puan kaybettiği haberini alan Kavaklısporlu futbolcular ve taraftarlar maçtan sonra Esentepe Stadı’nda çok büyük sevinç yaşadılar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız