Siyaset

ŞENER SÖĞÜT: “SANDIKTAN ÇIKAN MESAJI ALDIK!”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt mazbatasını aldı. Sandıktan çıkan mesajı aldıklarını belirten Söğüt, daha çok çalışacaklarını vurguladı

9 Nisan 2024 Saat: 15:37
ŞENER SÖĞÜT: “SANDIKTAN ÇIKAN MESAJI ALDIK!”
ŞENER SÖĞÜT: “SANDIKTAN ÇIKAN MESAJI ALDIK!”

Körfez'de 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Adayı olan Şener Söğüt, ikinci kez belediye başkanı seçildi. Mazbatasını seçimden 9 gün sonra alan Başkan Söğüt, mazbatasını almasının ardından Körfez Ticaret Odası önünde yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün yaptığı açıklama şu şekilde:

“Evet sandık bize bu seçimi kazandırdı. Ancak bunun yanında bize ve tüm siyasi partilere mesajlar verdi. Amacımız ve gayretimiz bu verilen mesajları etkili bir biçimde okuyarak milletimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getirmek olacaktır.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Biz tüm siyasi görüşe sahip vatandaşlarımızı kucaklamaya hazırız. Artık seçim ve tartışmalar bitti, her kesimden vatandaşlarımızın siyasi fikirlerine saygı duyarak yola devam edeceğiz. Milletimiz kararını verdi, artık çalışma yeni projelerle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma zamanıdır. Bundan sonra daha çok insanı kucaklayarak daha fazla çalışacağız.

OKU İLERİYE ATMAK İÇİN

Evet, seçimlerde biraz güç kaybettik. Biliyorsunuz, oku daha ileriye atmak için yayı biraz geriye çekmek gerekir. Ben bunu böyle okuyorum, oku biraz daha ileriye atmak için daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu seçim döneminde çalışan, çabalayan herkesin eline emeğine sağlık. Hürmet, saygı ve sevgiyle sizleri selamlıyor, hepinizi Allaha emanet ediyorum.”

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız