Siyaset

Sertif Gökçe Derince Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, basın mensupları ile gerçekleştirdiği buluşmada belediyenin mevcut borcunun 330 Milyon olduğunu açıkladı.

30 Nisan 2024 Saat: 12:48
Sertif Gökçe Derince Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı
Sertif Gökçe Derince Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı seçilen Gökçe, Derince Yelken Kafe'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Paşa, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Yamen, Derince meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Gökçe, toplantıda belediyenin borç durumunu ve personel sayısını açıkladı.

ENKAZ DEVRALDIM DEMEYECEĞİM AMA…

CHP Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde: "Derince, 30 yıl önce belediye statüsüne kavuştu. Cumhuriyet Halk Partisi burada ilk defa seçimi kazandı. Derince Belediyemizin borcu yaklaşık 330 milyon TL. Bu borcun 210 milyon TL'si belediyenin kendi borcu, geri kalanı ise yan şirketlerin borcu. Çenesuyu ve Yelken Kafe hakkında detaylı bilgi vermek istemiyorum. Bu şirketler ticaret kanununa göre işleyen firmalarımız. Derince Belediyemizin 30 Nisan itibariyle borcu 330 milyon TL."

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız