Siyaset

Son Dakika: Hürriyet Adaylıktan Resmen Çekildi!

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, meclis üye listesi krizi nedeniyle adaylıktan çekildi.

20 Şubat 2024 Saat: 17:12
Son Dakika: Hürriyet Adaylıktan Resmen Çekildi!
Son Dakika: Hürriyet Adaylıktan Resmen Çekildi!

Tüm dengeleri altüst eden bir gelişme! CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Meclis listesi konusunda İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile yaşadığı krizin ardından adaylıktan çekildi.

Hürriyet'in, meclis üyesi listesine istediği isimlerin yazılmaması sonrasında "adaylıktan çekilirim" restine karşın, CHP'den geri adım gelmedi. İstediği listeyi hazırlama izni verilen Hürriyet'in, bu sefer de CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın görevden alınmasını şart koştuğu iddia edildi. "Ercan varsa ben yokum" diyen Hürriyet, Ercan'ın görevden alınmaması halinde adaylıktan çekileceğini açıkladı.

HAKAN TANTA'NIN ÖNÜ AÇILDI

Hürriyet'in restine rağmen CHP'nin Gökhan Ercan'ı görevden almaması üzerine, Hürriyet adaylıktan çekilme kararını resmi olarak CHP İzmit İlçe Başkanlığına bildirdi. Hürriyet'in adaylıktan çekilmesi ile birlikte, ön seçimde ikinci çıkan Hakan Tanta'nın aday olma ihtimali gündeme geldi. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın meclis üye listesini teslim etmek için il seçim kuruluna gittiği öğrenildi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız