Siyaset

TOKİ Anahtar Teslim Töreninde Skandal: Vatandaşa Darp İddiası!

TOKİ'nin İzmit Sepetçiler bölgesinde gerçekleşen anahtar teslim töreninde TOKİ Başkanı'nın hak sahibi İshak Arslan'ı darp ettiği iddia ediliyor

18 Mart 2024 Saat: 18:57
TOKİ Anahtar Teslim Töreninde Skandal: Vatandaşa Darp İddiası!
TOKİ Anahtar Teslim Töreninde Skandal: Vatandaşa Darp İddiası!

TOKİ'nin İzmit Sepetçiler bölgesinde inşa ettiği konutların beklenen teslim süresini aşması ve hak sahiplerinin kiralık evlerde beklemek zorunda kalması, bölgedeki huzursuzluğu artırmıştı. Bu sefer, seçim öncesi düzenlenen anahtar teslim töreninde, hak sahiplerinin öfkesi doruğa çıktı. Zamanında tamamlanmayan ve eksik bir biçimde teslim edilen evlerde yaşanan sıkıntılardan dem vuran vatandaşlar tören alanına gelerek protesto haklarını kullandılar.

“ŞİKÂYETÇİ OLACAĞIZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un katıldığı törende, çıkan arbede sonucunda bir vatandaşın darp edildiği iddiası ortaya atıldı. İshak Arslan'ın TOKİ Başkanı Bulut'a yönelik bu iddiası, törenin gerginleşmesine neden oldu. Arslan, yaşadığı şiddet olayının ardından; “Bir aydır bu evlerde donuyoruz, çocuklarımız hasta oldu. Biz yaşadığımız sorunları dile getirince suçlu olduk. Gördünüz mü bize ne yapıldığını? TOKİ Başkanı bana yumruk attı. Kendi tanıdıklarını törende çıkarıp sanki hak sahipleriymiş gibi anahtar teslimi yapıyorlar. Onlar değil, biziz o evlerin sahipleri” ifadelerini kullandı. Darp edildiğini iddia eden Arslan’ı destekleyen komşuları, “Bu olaya hepimiz şahidiz.” diyerek şikâyetçi olacaklarını belirttiler.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız