koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Siyaset

VE CHP’DE YILDIZLI DA İSTİFA ETTİ

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticilerinin istifasının ardından bu gün erken saatlerde CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da bir basın bildirisi ile istifasını sunarak milletvekilliği adaylığını açıkl

26 Aralık 2022 Saat: 15:23
VE CHP’DE YILDIZLI DA İSTİFA ETTİ
VE CHP’DE YILDIZLI DA İSTİFA ETTİ

“ÖNSEÇİMDEN YANAYIM”

Yıldızlı’nın “Ben her zaman ön seçimden yana oldum. Bunu her zaman deklare ettim. Benim talebim her zaman ön seçim olacak. Ancak genel merkezimiz hangi konuda karar alırsa saygımız sonsuz.” açıklaması milletvekili adaylıkları sürecinde parti içi dinamikler hakkında belirsizlikler uyandırsa da yüksek katılımcı sayısıyla rüzgarı arkasına aldığı açıkça görülüyor.

“BENİM İÇİN ANLAMI BÜYÜK”

Konuşmasını CHP Kocaeli İl Başkanlığı binasında Rafet Yıldızlı salonunda gerçekleştiren Harun Yıldızlı “37 yıldır örgüt başkanlığından milletvekilliğine gidilememesini inşallah hep birlikte kıracağız diyorum. Babamın ismi olan bu salonda hepinizin huzurunda çok sevdiğim Cumhuriyet Halk Partisi Örgüt Başkanlığı’ndan istifa edip 2023’te milletvekili adayı olmak için sizlerden izin istiyorum.” sözleriyle hedefini açıkça ortaya koyarken partililerden de destek istedi. Ardından kemençe ile yapılan kutlama sırasında tebrikleri kabul eden Yıldızlı’nın programı burada sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız