Teknoloji

Yapay Zekâ Devrimi: AitaWise, Marmara Kariyer Fuarı'nın Yıldızı Oldu

Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarı'nda yer alan, AitaWise şirketinin standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

28 Şubat 2024 Saat: 16:35
Yapay Zekâ Devrimi: AitaWise, Marmara Kariyer Fuarının Yıldızı Oldu
Yapay Zekâ Devrimi: AitaWise, Marmara Kariyer Fuarı'nın Yıldızı Oldu

Kocaeli Üniversitesi Kongre Merkezi, kariyerin geleceğini şekillendiren teknolojilerin merkezi haline geldi. Marmara Kariyer Fuarı'nın ev sahipliğini üstlenen üniversite, yapay zekâ sektöründeki en iddialı firmalardan biri olan AitaWise'a ev sahipliği yaptı. Genç girişimci Ezgi Esen Mamo'nun liderliğindeki AitaWise, ziyaretçi ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
GELECEK ŞEKİLLENİYOR
Yapay zekâ, çağımızın en önemli teknolojilerinden biri olarak iş dünyasında köklü değişimlere yol açıyor. AitaWise, bu değişimin öncülerinden biri olarak, işletmelere ve müşterilere yönelik yenilikçi çözümler sunuyor. Firma, web sitelerine entegre edilen özelleştirilmiş yapay zeka destekli görüşme botlarıyla dikkat çekiyor. Bu botlar, ziyaretçilere 7/24 hizmet sağlayarak, müşteri deneyimini zirveye taşıyor ve işletmelerin iş gücünü optimize ediyor.
ZİYARETÇİ AKINI
Fuarın en öne çıkan anlarından biri, AitaWise standını ziyaret eden Kocaeli Üniversitesi yöneticilerinin genç girişimci Ezgi Esen Mamo'yu tebrik etmesi oldu. Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arif Özkan ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Şule Kılıç, bir araya gelerek AitaWise'a desteklerini sundular.

KAYNAK: HABER MERKEZİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız