Siyaset

Yasin Özlü: Büyükakın Bizim Babamız!

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, seçim beyannamesi açıklamasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ından bahsederken “Evlatlar babalarından isterler, bizim babamız burada. Biz istedik, siz yaptınız” dedi

4 Mart 2024 Saat: 14:07
Yasin Özlü: Büyükakın Bizim Babamız!
Yasin Özlü: Büyükakın Bizim Babamız!

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, gelecek dönem projelerini içeren seçim beyannamesini kamuoyuna sundu. Katılımın yoğun olduğu açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve diğer önemli isimler de hazır bulundu.

YENİ BİR DÖNEM

Gençlik kollarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte sahneye çıkan Yasin Özlü, önceki dönemde yapılan hizmetleri değerlendirerek, Başiskele'nin gelişimi ve güzelleşmesi için verdikleri çabaları vurguladı. Hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ve vatandaşların her daim yanında olduklarını belirten Özlü, yeni bir döneme adım attıklarını ifade etti.

BAŞİSKELE EN İYİSİNE LAYIK

Özlü, "Başiskele hizmetlerin en güzeline layık. Bu yolda en sürdürülebilir ve en iyi projeleri gerçekleştireceğiz" diyerek gelecek hedeflerini açıkladı. Başiskele'nin her bir bireyinin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Özlü, Cumhur İttifakı'nın destekleriyle bu hedeflere ulaşacaklarını söyledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı'na olan bağlılığını ve vatandaşa karşı olan sorumluluklarını da hatırlattı.

ONLAR BOŞ KONUŞUR BİZ PROJE KONUŞURUZ

Özlü, seçim beyannamesinde yer alan projelerin tamamının hazır olduğunu ve gerçekleştirilmeyi beklediğini vurgulayarak, "Onlar boş boş konuşuyor, biz projelerle geleceğe yürüyoruz" dedi.

75 BİN METREKARELİK HASTANE

Başiskele için en büyük özlem olan hastane projesine de değinen Özlü, Millet Bahçesi içinde 75 bin metrekarelik bir alana 100 yataklı modern bir hastane inşa edeceklerini belirtti. Bu projenin temellerinin atılacağını da sözlerine ekledi.

DEV PROJELER

Ayrıca, gençler için engelsiz yaşam destek merkezi ve büyükler için sahil kenarında Vefa Kıraathanesi gibi önemli projelerin hayata geçirileceğini açıkladı. Bisiklet yollarının inşası, kent içi ulaşım projeleri ve modern cadde planlamaları gibi altyapı çalışmalarının da sürdürüleceğini ifade etti.

MUHABİR: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız