Teknoloji

Yeniden Refah’tan Karamürsel’e Müjde: Her Öğrenciye 500 TL!

31 Mart Yerel Seçimleri hızla yaklaşırken Yeniden Refah Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ali Osman Aydın, seçimi kazandığı takdirde her öğrenciye aylık 500 lira vereceğini söyledi. Aydın, gazetemize konuştu

14 Şubat 2024 Saat: 18:59
Yeniden Refah’tan Karamürsel’e Müjde: Her Öğrenciye 500 TL!
Yeniden Refah’tan Karamürsel’e Müjde: Her Öğrenciye 500 TL!

BİZE BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

1959 Karamürsel’in Karaahmetli Köyünde doğdum. İlkokulu Karaahmetli Köyünde orta öğrenimimi ise Karamürsel Lisesinde tamamladım. Bu süre zarfında hem okudum hem de tarım alanında çalıştım. Askerlik vazifemi yerine getirdikten sonra 25 yıl özel bir bankada memurluk yaptım.

Uzun soluklu bir çalışma hayatının ardından 45 yaşında emekli oldum. Emeklilik yıllarımı serada sebze yetiştiriciliği yaparak tabiatla iç içe geçirdim. Ancak toplumumuz için daha fazla fayda sağlamam gerektiğini düşünüyordum. Tam da bu nedenden ötürü siyasete atıldım.

Yeniden Refah Partisi’nde uzun bir süredir aktif olarak görev yapmaktayım. Bu görevlerim arasında; Mahalle temsilciliği, Gençlik kolları başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2007 genel seçimlerinde Kocaeli Milletvekili adaylığı, il yönetim kurulu yöneticiliği ve toplamda 9 yıl olmak üzere ilçe başkanlığı vazifelerini ifa ettim.

PEKİ, ADAYLIK SÜRECİNİZ NASIL BAŞLADI?

Öncelikle belirtmek isterim ki, bizim partimizde görev istenilmez, verilir. Genel Merkez adaylığımı açıklarken, “Milli Görüşün Merkezi, Karamürsel’imizin Belediye Başkan Adayı; Ali Osman Aydın!” şeklinde kamuoyuna tanıtıldım. Buradan anlaşılacağı üzere, beklentimiz oldukça yüksek.

HALKIN İLGİSİ BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILADI MI?

Sokakta yürürken, lokantaları gezerken, vatandaşlarımızla sıcak temasta bulunurken gördüğümüz ilgiden memnunuz. Umuyorum ki, halkımızın teveccühü Yeniden Refah Partisi’nden yana olacaktır. Çünkü bizler milletimiz için çalışıyoruz. Planladığımız projeleri ancak sandık sonucunda galip gelirsek uygulayabileceğiz. Yönetimde gördüğümüz hataları söylediğimizde görmezden geliniyorsa bu yanlışları ancak ve ancak yönetime geçersek düzeltebiliriz. Halkımıza ve iradelerine güveniyoruz.

HEDEF KİTLENİZE ULAŞIRKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ?

Karamürsel’de yaklaşık 48 bin seçmen oy vermek için sandığa gidecek. Bu 48 bin kişi içerisinden 15 bini ideolojik anlamda bir yere konumlanmış vaziyettedir. Yeniden Refah Partisi olarak bizim hedef kitlemiz, geriye kalan 33 bin sade vatandaştır. Bizler Karamürsel’in evlatlarıyız. Tüm hayatımızın burada geçmesinden ötürü sorunları ve çözümlerini iyi biliyoruz. Halkımızın bilmesi gereken en öncelikli bilgi şudur; Ben her canlıya saygı duyarım. Özellikle de bu bir insansa; rengi, dili, dini ve ırkının hiçbir önemi yoktur. Suni ayrımlarla Türkiye vatandaşlarını bölmek istiyorlar. Biz bu söylemlere karşı dik duruşumuzu her daim koruduk ve korumaya devam edeceğiz.

SON OLARAK PROJELERİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Evet, gelelim kuru fasulyenin faydalarına… Herkesin bildiği üzere; ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sporla iç içe bir yaşam tarzı olması gerekiyor. Projelerimiz arasında bulunan en değerli konumuz budur. Sporu seven nesiller yetiştirmek için bu alanda güzel planlarımız mevcut. Bu konu dışında, sevgili öğrencilerimizi mutlu edecek bir haberimiz var. Ülkemizin ekonomik şartlarına göre güncellenmek üzere aylık 500 TL limitli kartlar verilecek. Gençlik merkezi, çocuk kulübü gibi yerele özgü, birçok projemiz planlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız