Siyaset

YİNE YENİDEN NİİLGÜN DÜZEN

Şirintepeliler'in sevilen muhtarı Nilgün Düzen, 50 yıllık bağını güçlendirerek mahallesine daha fazla hizmet etmek için tekrar adaylığını açıkladı.

9 Şubat 2024 Saat: 17:04
YİNE YENİDEN NİİLGÜN DÜZEN
YİNE YENİDEN NİİLGÜN DÜZEN

10 Yıldır Şirintepeliler’e hizmet veren muhtar Nilgün Düzen yine yeniden adayım dedi. 50 yıldır Şirintepe sakinleri arasında yaşayan Düzen, Muhtar ve Azaları Muhtar Adayı olduğunu şu sözlerle halka duyurdu:

“Sevgili Şirintepeliler, değerli dostlarımız, 50 yıldır birlikte yaşadığım mahallemin güzel insanlarından aldığım güç ve destekle on yıllık süreç içerisindeki çalışmalarımıza istinaden sahip olduğumuz tecrübemiz bilgi birikimimiz şahsıma verilen sorumluluğun bilinci, gururu ile hizmet ve çalışmalarımıza fedakârlıkla, kararlılıkla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde mahallemizi birlikte yönetmeye yeniden adayım.

Değerli mahalle komşularımızın tercih ve takdiriyle muhtarlık görevimi kıymetli azalarımızla birlikte azimle, ilk günkü heyecanla çalışarak hakkıyla yapmanın çabası içindeyim.Mahallemizle ilgili bizim tespit ettiğimiz ve sizlerin talep ettiği istekleri, eksikleri, şikâyetleri ilgili kurumlarla yazışarak konuşarak iletmiş olup konunun takibi yapılmıştır. Mahallemizi her makam ve kurumda layıkıyla temsil ettiğimden kuşkunuz olmasın, mahallemize ilk defa yılın muhtarı seçilerek bir ödül kazandırarak taçlandırmış olduk.

Toplumu büyütmenin kalkındırmanın temel unsurları kadınlardır. Evinin içindeki sorun ve sıkıntılarla birebir yüzleşen kadınlarımızdır. Kadın duyarlılığımla her zaman insanlara elimden geldiğince el uzatmaya çalıştım, kadınlarımızın aktif çalışmalarını destekledim, sizlerin bana verdiği yetkiyle her türlü soruna çözüm üreteceğime layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Yapacağım hizmetler sevgiyle sabırla olacaktır. Amacımız tüm çalışmalarımızda halk için halkla birlikte şeffaflık içerisinde sonuna kadar birlikte yürütmektir. Sevgiyle, özveriyle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sevgi ve Saygılarımla…”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız