Siyaset

YSK'nın haberi yok

İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Parti’nin itirazı nedeniyle henüz mazbatayı alamadı. Hürriyet’in mazbatayı alamamasının tek nedeni ise YSK’daki uyumsuzlukmuş

12 Nisan 2019 Saat: 12:50
YSKnın haberi yok
YSK'nın haberi yok

İzmit Belediyesi’nde 15 yıllık Ak Parti iktidarını deviren ve 31 Mart’ta seçimi kazanan CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in mazbatası yılan hikayesine dönmüştü. Ak Parti’nin itirazı nedeniyle mazbatayı alamayan Hürriyet’in bugüne kadar beklemesinin nedeni de ortaya çıktı. Hürriyet meğer YSK’nın iç bünyesindeki uyumsuzluk nedeniyle mazbatasını alamamış.

YSK’NIN HABERİ YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile milletvekillerinin seçim zaferi için tebrik ettiği, Nevzat Doğan’ın, ‘Beni beklesin, belediyeyi bizzat devir teslim edeceğim’ dediği Fatma Kaplan Hürriyet için Ak Parti’nin yaptığı itiraz dilekçesi YSK’ya mail ile yollanmış. Ancak Ankara’da bu mail gözlerden kaçmış, kimse ilgilenmemiş.

HAYDAR AKAR BULUYOR

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın girişimleri sonucu YSK’da mail bulunmuş, ancak araya hafta sonu girdiği için Ak Parti’nin itirazı önümüzdeki hafta değerlendirilerek sonuca bağlanacakmış. Hürriyet’in gelecek hafta mazbatasını almasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız