Güncel

Zekai Kahyaoğlu da aday adayı oldu

Zekai Kahyaoğlu Zafer Partisinden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

19 Mart 2023 Saat: 16:58
Zekai Kahyaoğlu da aday adayı oldu
Zekai Kahyaoğlu da aday adayı oldu

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak isteyenlerin başvuru süreci  devam ediyor. Milletvekili aday adayları, belirlenen tarih aralıklarında bağlı bulundukları siyasi partilere giderek resmi başvurularını gerçekleştiriyor. Zekai Kahyaoğlu Zafer Partisinden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptığını duyurdu. Kahyaoğlu, adaylığı ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

BU SEÇİM ÜLKEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

"Malumunuz 14 Mayıs’ta vatandaşımız iki turlu seçimle hem  yeni cumhurbaşkanını belirleyecek hem de genel seçimler için sandık başına giderek vekillerini seçecek. Bize göre bu seçimler ülkemiz ve milletimiz için hayati önem taşıyor. Milletçe cumhuriyeti ve demokrasimizi yeniden test edeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz çok zor günler geçiriyor. İçeride ve dışarıda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah bu sıkıntıları hep birlikte demokratik yollarla aşacağız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş cumhuriyetimizin kurucusu. Bizler siyasi partileri millete hizmet aracı olarak görenlerin arasındayız.

KOCAELİ HALKINA GÜVENEREK YOLA ÇIKTIM

Siyaseti inançlarımız, ideallerimiz ölçüsünde yapmanın en doğru yol olduğunu düşünüyoruz. Demokratik yarışa katılan partilere ve aday olacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben de kendimi bu noktada yeterli görerek bu yarışa katılmak ve demokrasimize katkı sunmak istiyorum. Tercihimi #Ataittifakından yana kullandım ve onun paydaşlarından Zafer Partisi kurumsal kimliğinin altında milletvekilliğine değil milletin Vekili olmaya talip oldum. An itibarı ile  Kocaeli halkına güvenerek yola çıktım ve Zafer Partisinden aday adaylığı müracaatımı yaptım. İnanıyorum ki hemşerilerim bu desteği vermekten geri durmayacaktır. Seçimlerin kentimize, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı olmasını diliyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla..."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız