Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kocaeli’nin Yazarları Fuarı”, 9-14 Eylül tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Cumhuriyet Bulvarı, İzmit Endüstri Meslek Lisesi önünde gerçekleşecek fuar, her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuarda, Kocaeli’nin farklı ilçelerinden birçok yazar, şair ve edebiyatçı bir araya gelecek. Okurlar, sevdikleri yazarlarla tanışma, sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak.
ÇOK SAYIDA YAZAR-ŞAİR
Katılımcı yazarlar arasında; Filiz Çınar, Cemal Atagün, Hakan Yağcıoğlu, Neşe Kılıç, Hasan Gümüş, Mehmet Tiraş, Şeyda Çelik, Volkan Şenel, Hüveyda Cura Gir ve daha pek çok isim yer alıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, fuarın amacının kentin kültür ve edebiyat hayatına katkı sunmak, yerel yazarların okurlarla buluşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Kocaelili okurlar için edebiyat dolu bir buluşma noktası olacak olan fuar, hem yetişkinler hem de gençler için önemli bir kültürel etkinlik olarak dikkat çekiyor.
KARIŞIK HAYATLAR
“Kocaeli’nin Yazarları Fuarı”na katılan isimlerden birisi olan şair-yazar Mehmet Çavdar’da tüm sevenlerini etkinliğe davet etti. Halk Kürsüsü Başkanı Ramazan Sevinç’in önderliğinde basılan ilk şiir kitabı ‘Karışık Hayatlar’ı şiir sevenlerle buluşturan Çavdar oldukça heyecanlı olduğunu söylerken fuar süresince her gün 11.00-19.00 saatleri arasında fuar alanında olacağını ve dostlarıyla sohbet ederek imzalayacağını belirtti.

12
22