Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karamürsel’de Asfalt ve Yol Çalışmaları Bahar Aylarıyla Birlikte Yeniden Başladı

Karamürsel Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ilçe genelinde asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarına yeniden hız verdi. Kış aylarında hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyen asfalt uygulamaları, planlanan program doğrultusunda mahalle mahalle hayata geçiriliyor

Karamürsel Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte

Bu kapsamda, 1162 ve Ahmet Erol Sokak’ta ekipler tarafından yürütülen asfalt yama çalışmaları yerinde incelendi. Bölgede devam eden yol ve kaldırım düzenlemeleri hakkında yetkililerden bilgi alınarak çalışmaların son durumu değerlendirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşım güvenliğini artırmak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kış aylarında gerçekleştiremediğimiz asfalt çalışmalarımızı yeniden başlattık. İlçemizin ihtiyaç duyulan noktalarında ekiplerimiz planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin daha güvenli, konforlu ve modern yollarda ulaşım sağlaması için yol ve kaldırım düzenlemelerimize kararlılıkla devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Karamürsel Belediyesi, ilçe genelinde belirlenen program çerçevesinde asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.