Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın kabrinden getirilen bayrak Çınar Çocuk Evi’ne emanet edildi

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşinin, eşinin kabrinden getirdiği Türk bayrağı ve toprağı Çınar Çocuk Evi’ne emanet etmesi açılışa damga vurdu

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşinin, eşinin kabrinden getirdiği Türk bayrağı
İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde hizmete açılan Şehit Polis Şeyda Yılmaz Çınar Çocuk Evi’nin açılışında anlamlı anlar yaşandı. Açılış programına katılan Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz, eşinin kabrinden getirdiği Türk bayrağı ile kabir toprağını çocuk evine bıraktı.
HATIRASINI YAŞATACAK
Semih Yılmaz, çocukların bu bayrağa bakarak Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ı hatırlayacağını belirterek, çocuklara küçük yaşta vatan, millet ve bayrak sevgisinin aşılanmasının önemine dikkat çekti. Şehit eşinin hatırasını yaşatacak bu anlamlı projede emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, şehitlerin emaneti olan bu topraklarda huzur içinde yaşanıyorsa bunun kahramanların fedakarlıkları sayesinde olduğunu ifade etti.
EN ANLAMLI SİMGE
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de çocuk evine Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adını vermenin büyük bir anlam taşıdığını belirterek, çocukların burada dayanışma, cesaret ve vatan sevgisi gibi değerlerle büyümesini istediklerini söyledi. Açılışta duygu dolu anlar yaşanırken, şehit polis Şeyda Yılmaz’ın kabrinden getirilen Türk bayrağı ve toprak programın en anlamlı simgeleri oldu.