Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı Mustafa Şahin: “Nerede bir sorun varsa Şahin orada”

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı Mustafa Şahin, Hatipköy çevresinde biriken çöplere ilişkin çekmiş olduğu videoda sert açıklamalarda bulundu

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı Mustafa Şahin, Hatipköy çevresinde

BUZDOLAPLARI SÖKÜLMÜŞ, KOLTUKLAR ATILMIŞ

“Evet sevgili İzmitli hemşehrilerim, burası Hatipköy, Bu alan Hatipköy mahalle muhtarlığımıza bağlı bölge, pisliğini görüyorsunuz, koltuklar atılmış, buzdolapları sökülmüş.” diye açıklamalarda bulundu.

BELEDİYENİN İŞİ HALK İLE İNATLAŞMAK DEĞİLDİR

Belediyenin bu konuya ilişkin bir tavır sergilediğini belirten Başkan Şahin, açıklamasında “Burada belediye inatlaşıyor, siz atıyorsunuz o zaman ben toplamıyorum diyor. Belediyenin işi halkla inatlaşmak değil, burayı temizlemektir. Ne olacak? Burası dağ olana kadar mı biriktirilecek? Çalıları da kestirelim oraya kadar yükselsin mi? Bunu mu istiyorsunuz?” ifadelerine yer verdi.

KİM İÇİN NE İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ

Hatipköy civarında çekmiş olduğu videoya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında Başkan Şahin “İzmit Belediyesini göreve davet ediyoruz. İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Hatipköy mahallesinde bulunan bu rezil görsel için belediyemizin derhal harekete geçmesini talep ediyoruz. İzmit hepimizin, makam koltukları halkla inatlaşmak için icat edilmedi. Bir belediye bu kötü görüntüyü engelleyecek kudrete sahip değilse bilelim. Gerekirse biz İzmit sevdalıları olarak kendi imkanlarımızla bu görüntüden kurtuluruz. Lakin bunun hesabını da sorarız. Hatta soruyoruz. İzmit için çalışmayacaksınız kim için ne için çalışıyorsunuz?” Diye açıklamalarda bulundu.

BELEDİYE BUNLARI ALSIN KENDİ DÖNÜŞTÜRSÜN

Hatipköy’deki çöplere ilişkin yapmış olduğu açıklamada belediyeye bir çözüm yolu sunan Başkan Şahin “Belediye bunları kendisi alsın, dönüştürsün ve bu şekle gelmeden kendi halletsin.” Diye söyledi.