Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kandıra Belediyesi Personeline Mesleki Gelişim Desteği

Kandıra Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve personelinin mesleki donanımını güçlendirmek amacıyla eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personeli, iş yerlerine yönelik idari yaptırımları konu alan çevrim içi eğitim programına katıldı

Kandıra Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve personelinin mesleki donanımını güçlendirmek

YEREL YÖNETİM AKADEMİSİNDEN ÇEVRİM İÇİ EĞİTİM

Kandıra Belediyesi, personelinin güncel mevzuata hâkimiyetini artırmak amacıyla düzenlenen eğitim programlarına katılımını sürdürüyor. Marmara Belediyeler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Yerel Yönetim Akademisi tarafından organize edilen “İşyerlerinin Faaliyetten Men ve Mühürleme İşlemleri” konulu çevrim içi eğitim programına, Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personeli iştirak etti.

MEVZUAT VE UYGULAMA SÜREÇLERİ ELE ALINDI

30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimde; iş yerlerinin faaliyetten men edilmesi ve mühürlenmesine ilişkin yasal düzenlemeler, idari süreçler, uygulama esasları ve hukuki sorumluluklar ayrıntılı şekilde ele alındı.

Program kapsamında ayrıca denetimlerde karşılaşılabilecek örnek uygulamalar değerlendirilirken, personelin mevzuat bilgisi ve uygulama becerisinin geliştirilmesine yönelik kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

AMAÇ DAHA ETKİN VE NİTELİKLİ HİZMET

Kandıra Belediyesi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkin, hızlı ve mevzuata uygun şekilde yürütülmesi için personelin mesleki gelişimine yönelik eğitim faaliyetlerine önem vermeyi sürdürüyor.

Belediye yetkilileri, gerçekleştirilen eğitimlerle kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi, hizmet süreçlerinde verimliliğin artırılması ve kamu hizmetlerinde kalite standardının daha da yükseltilmesinin hedeflendiğini belirtti.