Federasyon Yönetimi Valilikte Ağırlandı
Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Yener Tok, Başkan Yardımcıları Abdullah Çetinkaya, İlhami Önal ve Yavuz Göğdemir, Genel Sekreter İmdat Akbaba ile Muhasip Necdat Acar’dan oluşan heyet, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Heyet, kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederek federasyonun yürüttüğü faaliyetler ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Vali Aktaş’tan Başarı Temennisi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Başkan Vekili Yener Tok ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Aktaş, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışma ve birlikteliğe önemli katkılar sunduğunu belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı federasyon yönetimine teşekkür etti.
