Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı’nın 200. Yılını Personeliyle Kutladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1-7 Eylül Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın 200’üncü kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle kahvaltı programında buluştu. Tütünçiftlik Nazende’de düzenlenen programda, ilçede düzen ve huzurun sağlanması için özveriyle çalışan personelin emekleri takdir edildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1-7 Eylül Zabıta Haftası ve

Programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Zabıta Müdürü İskender Mecit Mert ve zabıta ekipleri katılım sağladı. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, kurum bünyesinde yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde personele plaket takdim edildi.

“KÖRFEZ’İN HUZURU İÇİN GECE GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDALAR”
Zabıta teşkilatının köklü geçmişine ve kent yaşamındaki kritik rolüne dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Zabıta Teşkilatımızın 200. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzde görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. İlçemizin huzuru, düzeni ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı kutluyor, emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Nice yıllara, nice hizmetlere. Zabıta Teşkilatımızın 200. yılı kutlu olsun” dedi.

Program, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ve plaket töreninin ardından sona erdi.

Başkan Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı'nın 200. yılını kutladı!
Başkan Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı'nın 200. yılını kutladı! - 2. görsel
Başkan Şener Söğüt, Zabıta Teşkilatı'nın 200. yılını kutladı! - 3. görsel