HACIOĞLU KÖYÜ’NDE MEVLİD BULUŞMASI
İzmit Hacıoğlu Köyü’nde, Hacıoğlu Köyü Güzelleştirme Derneği tarafından düzenlenen mevlid programı, Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Hacıoğlu Köyü Camii’nde öğle namazının ardından düzenlenen programa; Çayırköy Mahalle Muhtarı Aşır Akbaba, Hacıoğlu Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Rıdvan Gülmez, çevre mahallelerin muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.
VALİ AKTAŞ’TAN MAHALLE SAKİNLERİYLE SOHBET
Program kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, mahalle sakinleriyle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.
Hacıoğlu Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Rıdvan Gülmez, Çayırköy Mahalle Muhtarı Aşır Akbaba ve mahalle sakinleri, programa katılımından dolayı Vali Aktaş’a teşekkür etti.
ŞEHİTLER VE GAZİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
Mevlid programında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Tilavetin ardından şehitler, ebediyete intikal eden gaziler ve tüm geçmişlerin ruhu için dualar okundu.
Program, duaların ardından katılımcılara ikramların sunulmasıyla sona erdi.
