Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Güneydoğu Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması’nda Kocaeli’yi başarıyla temsil eden Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, elde ettikleri derecelerin ardından Kocaeli Valiliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; KOÜ Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Metin Ertunç, Takım Danışmanı Arş. Gör. Dr. Haluk Özakyol ile takım üyeleri Vincent Oguegbu ve Ahmet Kenan yer aldı.
GÜNEYDOĞU’DAN KOCAELİ’YE İKİ DERECE
30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen dev organizasyonda Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, “Makine İmalatı ve Otomotiv” ile “Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik” kategorilerinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikinciliği elde etti. Başarılı akademisyenler ve genç mühendis adayları, Kabulünden ve eğitime verdiği destekten dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini sundu.
VALİ AKTAŞ’TAN GENÇ MÜHENDİSLERE TEBRİK
Kentin gençlerinin teknoloji ve bilim alanında elde ettiği ulusal başarılardan büyük gurur duyduğunu belirten Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kılavuz Delta Robotics ve Kılavuz KOUMPAS takımı üyelerini ve akademisyenlerini tebrik etti. Gençlerin milli teknoloji hamlesine katkılarının son derece kıymetli olduğunu vurgulayan Vali Aktaş, başarılı ekibe gelecek projelerinde ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
