Basın Camiası Sandık Başına Gitmeye Hazırlanıyor
Kentin en köklü ve güçlü meslek örgütlerinden biri olan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı doruk noktaya ulaştı. KOGACE Başkanı Şahin Oktay ve yönetim kurulu üyeleri, kongre öncesi kent protokolüne yönelik ziyaretleri kapsamında Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın konuğu oldu. Karşılıklı sohbet havasında geçen kabullerde, kentin yerel medya yapısı ve cemiyetin yürüttüğü çalışmalar da masaya yatırıldı.
Başkan Oktay’dan Vali Aktaş’a Resmi Davet
Ziyarette KOGACE Başkanı Şahin Oktay, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’na ilişkin hazırlıklar ve gündem maddeleri hakkında Vali Aktaş’a bilgiler verdi. Kent basınının birlik ve beraberliğini pekiştirecek olan büyük buluşmada Vali Aktaş’ı da aralarında görmekten onur duyacaklarını belirten Oktay, davetiyesini takdim etti.
Vali Aktaş’tan KOGACE Yönetimine Teşekkür
Kocaeli basınının kentin dinamiklerini canlı tutma ve kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasındaki kritik rolüne değinen Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KOGACE Başkanı Şahin Oktay ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür eden Vali Aktaş, yaklaşan Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın tüm basın camiası ve Kocaeli için hayırlı olması temennisinde bulundu.
