Güncel

Gölcük CHP İlçe Örgütü Sahada

Cumhuriyet Halk Partisi 2023 Genel Seçimi için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Öbek çalışması altında Gölcük'te çalmadık kapı bırakmayan CHP İlçe Örgütü bugün Piyalepaşa Mahallesi'ndeydi

17 Ocak 2023 Saat: 14:09
Gölcük CHP İlçe Örgütü Sahada
Gölcük CHP İlçe Örgütü Sahada

Kadınlar Ve Gençler Her Yerde

Kapı kapı dolaşıp yığma seçmen olup olmadığını kontrol edip CHP'nin Aile Sigortası hakkında bilgi veren ilçe örgütünde yöneticilerin yanı sıra kadın kolları ve gençlik kolları var gücüyle çalışıyor.  Yapılan saha çalışmaları için bilgi veren Eğitim Sekreteri Gülüm Köseoğlu "Öbek çalışmalarımız gayet olumlu gidiyor. Seçimlere kadar her kapıya gideceğiz, her seçmene dokunacağız. Bu çalışma sadece seçim için değil seçimlerden sonra da devam edecek. Yıllardır süre gelen CHP bize gelmiyor algısını yıkacağız ve bu sayede halkımızla beraber halkın iktidarını kuracağız." dedi.

 

Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri Öbek Çalışmasında

26 Aralık'ta İl Saymanlığı görevinden istifa edip milletvekili aday adayı olan İsmet İşeri Piyalepaşa Mahallesi'nde yapılan öbek çalışmasına katıldı. Kendi mahallesi olan Piyalepaşa Mahallesi'nde öbek çalışması için ilçe örgütü ile birlikte sahada yer alan İşeri "Parti olarak seçime hazırız. Sürekli sahadayız. İlçe örgütümüz başta olmak üzere kadın kolları ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Canla başla çalışıyorlar. Bizi iktidar yapacak olan bu çalışmalar. Başta Gölcük'te olmak üzere Kocaeli'de ve tüm ülkede emeği geçen her bir üyemize teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız