Güncel

"Şimdiye kadar hiç sandıktan çıkmadılar!"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Tv262’de İbrahim Elgin’le Bu Akşam’ın konuğu oldu. Yılmaz, “CHP’nin bütün darbelerde izleri var” ifadelerini kullandı.

31 Aralık 2021 Saat: 14:04
Şimdiye kadar hiç sandıktan çıkmadılar!
"Şimdiye kadar hiç sandıktan çıkmadılar!"

Ata Baran SANCAR

Tv262 ekranlarında her haftaki İbrahim Elgin’in sunumları ile ekranlara gelen programın bu haftaki konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz oldu. Yılmaz, Elgin’in sorularını yanıtladığı programda birçok konuya değindi. Konulardan birisi ise Ana Muhalefet Partisi CHP oldu.

“HER DARBEDE İZLERİ VAR”

Yılmaz, darbeler dönemine değinerek yaptığı açıklamada, “CHP şimdiye kadar hep darbeler ile iktidara geldi ve hiç sandıktan tek başına çıkmadı. Kurdukları koalisyonlar sürekli dağıldı. Yüzde 41 aldığı halde koalisyon yapmak zorunda kaldı. Şimdiye kadar aldığı en yüksek oy buydu. 50li yıllardan itibaren batıya güdümlü CHP zihniyetine izin vermedi. Bunu bildikleri için hep darbelerden destek aldılar. Biz darbe karşıtıyız diyorlar ama her darbede izleri var. 60 darbesi öncesi İnönü’nün dedikleri çok açık. Şartlar gerektirdiğinde darbe yapmak meşrudur diyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız