Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli’de su kayağı heyecanı

Su Kayağı Türkiye Şampiyonası, Körfez Sevindikli Göleti’nde düzenlendi. İki gün süren şampiyonada Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcular hız, denge ve estetiklerini sergilerken, yarışlar sporseverlere de heyecan dolu anlar yaşattı

Su Kayağı Türkiye Şampiyonası, Körfez Sevindikli Göleti’nde düzenlendi. İki gün

Mücadele Sevindikli’de gerçekleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen şampiyona, Sevindikli Göleti’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışlarda su kayağının hız ve teknik gerektiren yönleri izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Protokol ve sporseverlerden yoğun ilgi

Şampiyonayı Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, eski Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Körfez Su Kayağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sait Yavuz ve çok sayıda sporsever takip etti.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar, yarışlar boyunca sporculara destek vererek şampiyona heyecanına ortak oldu.

Dereceye girenler ödüllendirildi

İki gün boyunca devam eden mücadelelerin ardından şampiyona, dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı. Sevindikli Göleti, böylece Türkiye’nin farklı noktalarından gelen su kayağı sporcularını Kocaeli’de buluşturan önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı.