Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli, Cumhuriyet Şehitlerini Dualarla Andı: Fevziye Cami’nde Maneviyat Dolu Buluşma

Cumhuriyetimizin 103. yaş gururu Kocaeli’de manevi bir iklimle taçlandı; Fevziye Cami’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programında aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için eller semaya kalktı

Cumhuriyetimizin 103. yaş gururu Kocaeli’de manevi bir iklimle taçlandı; Fevziye

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıldönümü etkinlikleri, Kocaeli’de milli coşkunun yanı sıra derin bir vefa ve maneviyat atmosferiyle idrak edildi. Kentin simge mekanlarından İzmit Fevziye Cami’nde Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programı, vatan toprağını canları pahasına koruyan kahramanlarımızın ruhuna ithaf olundu.

Kent Protokolü ve Vatandaşlar Aynı Safta Buluştu

Cami avlusunu ve iç alanı dolduran Kocaelililer, kent protokolüyle birlikte aynı safa durarak dualara ortak oldu. Anlamlı programa; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Semaya Yükselen Dualarla Anıldılar

Gönülleri titreten Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Fevziye Cami İmam Hatiplerinin okuduğu Mevlid-i Şerif ile devam etti. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve huzuru ile devletimizin ebedi istiklali için hep birlikte amin denildi.

Programın nihayetinde; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, mücadele arkadaşları, canlarını bu mukaddes topraklar uğruna feda eden tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimiz dualarla, rahmet ve minnetle yad edildi.