Ata sporumuz güreşte göğsümüzü kabartan milli sporcular, uluslararası arenada elde ettikleri tarihi başarıların ardından kente döndü. 6-11 Ekim 2026 tarihleri arasında Ürdün’ün başkenti Amman’da gerçekleştirilen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’nda ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran milli güreşçilerimiz Nazmi Kahveciler ve Gökhan Yeşil, Vali İlhami Aktaş tarafından makamda kabul edildi.
ŞAMPİYONLUK KUPASI VE DERECELER VALİLİKTE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Danışmanı Ergün Berdan’ın eşlik ettiği ziyarette, milli sporcularımızın şampiyona maratonu ve elde ettikleri dereceler Vali Aktaş’a aktarıldı. Dünya birincisi olarak altın madalyayı boynuna takan Nazmi Kahveciler ve turnuvayı dünya 5’incisi olarak tamamlayan Gökhan Yeşil’i tanıtan heyet, kente ve spora sunduğu desteklerden dolayı Vali İlhami Aktaş’a şükranlarını sundu.
VALİ AKTAŞ: “ÜLKEMİZE VE İLİMİZE BÜYÜK GURUR YAŞATTINIZ”
Dünya şampiyonasında elde edilen derecelerden duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getiren Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, milli güreşçileri tek tek tebrik etti. Şampiyon sporcuların azminin gençlere örnek olması gerektiğini vurgulayan Vali Aktaş, Türk bayrağını uluslararası kulvarda zirveye taşıyan milli güreşçilere başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
