Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir Erzurumlular Derneği’nden Vali Aktaş’a Nezaket Ziyareti

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulbaki Tekin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulbaki

Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleriyle temaslarını aralıksız sürdüren Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, komşu il Eskişehir’den gelen Erzurumlular Derneği heyetini ağırladı. Ziyarette Dernek Başkanı Abdulbaki Tekin ve beraberindeki heyet, Vali Aktaş’a yoğun çalışma temposu arasında kendilerini kabul ettiği için şükranlarını sundu.

SİVİL TOPLUM VE KÜLTÜREL DAYANIŞMA ELE ALINDI

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, derneğin yürüttüğü sosyal yardım, kültür ve dayanışma faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Hemşehri kültürünün yaşatılması ve toplumsal dayanışmanın önemine değinilen ziyarette Vali İlhami Aktaş, konuklarıyla bir süre sohbet ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VALİ AKTAŞ’TAN BAŞARI DİLEĞİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulbaki Tekin ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.