Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gebze’nin Gündemi Vali Aktaş’la Masaya Yatırıldı

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı Gebze’deki makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçede tamamlanan yatırımlar, devam eden projeler ve Gebze’nin sosyal-ekonomik gelişimi değerlendirildi

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur

Gebze’nin projeleri değerlendirildi

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı Gebze’deki makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gerçekleşen görüşmede, Gebze’nin sosyal ve ekonomik yapısı, kamu yatırımları ile tamamlanan ve yapımı devam eden projeler ele alındı. İlçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ortak istişare vurgusu

Vali İlhami Aktaş, Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir süre görüşerek kent yönetimine ilişkin çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş, kamu kurumları ile yerel yönetimler arasındaki iş birliği ve koordinasyonun, vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin yürütülmesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek nazik ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.