Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Taeyoung Park’tan Vali Aktaş’a Nezaket Ziyareti

Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taeyoung Park, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek iki ülke arasındaki ilişkileri ve kent düzeyindeki iş birliğini değerlendirdi

Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taeyoung Park, Kocaeli Valisi İlhami

Kocaeli, uluslararası diplomasi trafiğine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taeyoung Park, kentin protokol temasları kapsamında Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede dostane mesajlar öne çıktı.

DIPLOMATIK İLİŞKİLER VE MİSAFİRPERVERLİK VURGUSU

Ziyarette, Türkiye ile Güney Kore arasındaki köklü tarihi bağlara ve kentin sanayi ile ticaret alanındaki stratejik önemine dikkat çekildi. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen görüşmenin ardından misafirperverlikleri dolayısıyla Vali İlhami Aktaş’a şükranlarını sunan Başkonsolos Taeyoung Park, Kocaeli’de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

VALİ AKTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Güney Kore heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ise nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Başkonsolos Taeyoung Park’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.