Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hyundai IONIQ 3’ün seri üretimi başladı

Hyundai’nin Avrupa pazarı için geliştirdiği yeni modeli IONIQ 3’ün seri üretim başlangıcı, İzmit’teki Hyundai fabrikasında düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Kocaeli Valisi İlhami Aktaş da katıldı

Hyundai’nin Avrupa pazarı için geliştirdiği yeni modeli IONIQ 3’ün seri

İzmit’ten Yeni Bir Üretim Hamlesi

Hyundai Motor Avrupa’nın yeni modeli IONIQ 3 için seri üretim süreci resmen başladı. Hyundai İzmit Fabrikası’nda gerçekleştirilen tören, Kocaeli’nin otomotiv üretimindeki önemli konumunu bir kez daha gündeme taşıdı.

Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Vali İlhami Aktaş, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Sukjong Boo, Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Woo Sung Lee, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Yeni Yol Partisi Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Otomotiv Sektörünün Önemli İsimleri Buluştu

Törende Hyundai Motor Avrupa CEO’su Xavier Martinet, Hyundai Motor Türkiye CEO’su Alex Kim, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile kamu kurumlarının temsilcileri de yer aldı.

Program, açılış konuşmalarının ardından IONIQ 3’ün tanıtım videosunun gösterimiyle başladı.

IONIQ 3 Tanıtıldı

Törende Hyundai Motor Türkiye CEO’su Alex Kim, Hyundai Motor Avrupa CEO’su Xavier Martinet, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Sukjong Boo ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır konuşma yaptı.

Konuşmalarda yeni modelin üretime geçişi ve Türkiye’nin otomotiv sektöründeki üretim gücüne ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Üretim İçin İmza Atıldı

Tören kapsamında IONIQ 3 için imza töreni de gerçekleştirildi. Program, hediye takdimlerinin ardından protokol ve davetlilerin katıldığı toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

IONIQ 3’ün seri üretime başlamasıyla birlikte Hyundai İzmit Fabrikası, markanın yeni nesil modellerinden birinin üretim merkezlerinden biri olarak yoluna devam edecek.