YENİ GÖREVLERİNDE İLK BULUŞMA
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Faruk Karaduman ile Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Celal Özcan, Vali İlhami Aktaş’ın konuğu oldu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Aktaş, her iki emniyet müdürüyle bir süre görüşerek yeni görevleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
VALİ AKTAŞ’TAN BAŞARI DİLEĞİ
Vali İlhami Aktaş, görev değişikliklerinin ardından Karaduman ve Özcan’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Aktaş, her iki il emniyet müdürüne de görevlerinde başarılar dileyerek çalışmalarında kolaylıklar temennisini iletti.
KARŞILIKLI İYİ DİLEKLER PAYLAŞILDI
Aydın İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Kocaeli İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ise Vali İlhami Aktaş’a kabulleri ve güzel dilekleri dolayısıyla teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
