Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda heyecanlı anlar yaşandı. Kadir Durmuş ile Hüseyin Başoğlu’nun yeni dönem başkanlığı için yarıştığı seçimde, oda başkanlığına yeniden Kadir Durmuş seçildi.
SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI
Toplam 2 bin 965 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu genel kurulda, 797 üye sandık başına gitti. Kullanılan oyların 24’ü geçersiz sayılırken, Hüseyin Başoğlu 304 oy aldı. Kadir Durmuş ise 469 oy alarak rakibine fark attı ve başkanlığa seçildi.
DURMUŞ’TAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Bu sonuçla birlikte Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 2007 yılındaki kuruluşunda kurucu başkan olan Kadir Durmuş, görevdeki beşinci dönemine başlama hakkı kazandı. Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Durmuş, kendisine güvenen tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemde de esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
