Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk SAĞLIK-SEN Kocaeli 2. Olağan Genel Kurul’a gidiyor

Kocaeli’de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını temsil eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Kocaeli Üniversite Şubesi, 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı için takvimini açıkladı

Kocaeli’de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını temsil eden Sağlık ve

Sendika tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanması halinde 14 Ocak 2026tarihinde Memur-Sen Kocaeli binasında gerçekleştirilecek. Toplantının 09.00 ile 14.00 saatleri arasında yapılması planlanıyor.

 

ÇOĞUNLUK SAĞLANMAZSA İKİNCİ OTURUM TARİHİ BELİRLENDİ

İlk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise genel kurulun ikinci oturumu 23 Ocak 2026 tarihinde, aynı adreste ve aynı saatler arasında düzenlenecek.

Genel kurul kapsamında şubenin delege listesi, yönetim kurulu kararı ve toplantı gündeminin sendika üyeleriyle paylaşılacağı bildirildi. Toplantıda, sendikanın mevcut faaliyetleri ile yeni dönem yol haritasının da ele alınması bekleniyor.